Jubilee 25 - Stilren brændeovn med nye fordele

01-Dec-2017
Ny udgave af Lotus Jubilee 25 med endnu mere fokus på driftssikkerhed og kontrol over forbrændingen
Nu kommer en af markedets mest stilrene og driftssikre brændeovne i en ny, opgraderet version. Jubilee 25 fra den danske producent Lotus har fået et slankere og mere elegant design, der matcher moderne boligindretning. Samtidig er ovnen stadig garant for langvarig stabil varme, fordi den kan tage brændestykker på op til 40 cm.
Forbrændingen styres let med Comfort Air Control systemet, hvor luftskyderen går i forskellige trin/hak. Det gør ovnen driftssikker med en præcis indstilling af varmen, som altid føles behagelig. Selv om brændeovnen har en høj temperatur, er luftskyderens håndtag rart at holde på, fordi det nu er beklædt med silikone.

Flot flammehav og nem betjening
En af de daglige glæder ved at tænde op i brændeovnen er at se på flammerne, og den store glasrude på Jubilee 25 giver denne hygge. Ovnen er samtidig blevet nemmere at åbne og betjene med et større varmeisoleret håndtag samt det nye Soft Close lukkesystem. Det ’låser’ lågen, når den lukkes let til.
Brændkammeret i en Lotus brændeovn har den specielle Clean Burn teknologi. Den sikrer en ekstra høj brandtemperatur med optimal udnyttelse af træet. Desuden er selve processen renere, fordi røggasserne også brændes af i ovnen i stedet for at blive udledt.

Finish i 3 versioner
Ovnens brændefag gør det enkelt at opbevare brænde til mange timers varme, og ønskes et mere strømlinet look, kan brændefaget lukkes med en låge, der findes som tilvalg. Den fås i stål, fedtsten og indian night – alle i sorte nuancer.

Mere information og nærmeste forhandler på Lotusstoves.dk