Jubilee 35 - Tænd op og nyd den lange varme

22-Jan-2018
Lotus Jubilee 35 tager brændestykker på op til 50 cm
Nu giver et dansk kraftværk blandt brændeovne hygge og varme i endnu længere tid. Jubilee 35 fra Lotus er løsningen, når man ønsker en ovn til ekstra store brændestykker – og en præcis kontrol af varmen. Designet med et så rummeligt brændkammer, at det tager op til 50 cm lange stykker træ, har denne ovn kapacitet til at opvarme et stort boligareal gennem mange timer.

Behagelig varme, der er let at styre
Den klare fordel ved at fyre med store stykker træ er den minimale pasning af ovnen. Varmen styres med Comfort Air Control systemet, hvor luftskyderens mange indstillinger gør det let at finde en stabil og behagelig temperatur. Selve forbrændingen hører til markedets reneste med de laveste emissioner, fordi brændkammeret er konstrueret med Lotus’ særlige ECO Clean Burn Technology. Det sikrer samtidig den fulde udnyttelse af træet.

Slankt design med vægt på ydelse
Det slanke design er fornyet med en topplade, som nu er kraftigere, afrundet og giver ovnen et mere komplet udseende. Styrehåndtagene er placeret over brændefagslågen, der har plads til optændingsmaterialer og tilbehør. Jubilee 35 har med en ydelse på 7 kW kapacitet til 130 m2 boligareal, og varmeafgivelsen er langvarig i kraft af ovnens vægt på næsten 200 kg. Betjeningen er komfortabel med varmeisolerende silikonegreb på ovnens håndtag og luftskyder. Fås i stål, fedtsten samt indian night – alle i sorte nuancer.

Mere information og nærmeste forhandler på Lotusstoves.dk
Priserne på alle varianter af Jubilee 35 er uændret til trods for de markante forbedringer på ovnen.