M Basic

02-Sep-2020
Moderne elegance og varmelagring i en skøn forening

Lotus M-serien er for dem der ønsker en effektiv varmekilde med varmeafgivelse over lang tid. M-serien forener det bedste fra masseovnen med det bedste fra en moderne brændeovn. 

M Basic har samme gode egenskaber som resten af vores M-serie.
Ovnens konstruktion og stenbeklædningen gør, at der lagres varme, som efterfølgende frigives jævnt over adskillige timer. Det betyder at du med få fyringer vil opleve at der afgives en behagelig varme til rummet selv mange timer efter, at ilden er gået ud.
Ønsker man yderligere varmelagring, så kan vores specielt udviklede Power Stones tilkøbes.

M Basic er udvendig designet med høje sten, hvilket giver et elegant udtryk og derudover har brændeovnen en glaslåge der giver et godt indkig til flammerne. Brændkammeret er blevet beklædt med Thermotte, hvilket tilfører et mere moderne og stilrent look.
Designet giver M Basic et moderne og elegant udtryk, der passer godt ind i såvel moderne som klassisk indretning.
M Basic har med sine 130 cm en alsidig højde, der passer perfekt ind i de fleste hjem. Dette gør samtidig brændeovnen nem at placere i forhold til den øvrige indretning.

M Basic er beklædt med Fedtsten. Fedtsten er et naturmateriale og der vil derfor være en naturlig variation i stenens struktur og overflade der gør, at hver enkelt sten er helt unik. Derudover besidder Fedtsten en fantastisk evne til at lagre varme, hvilket betyder at brændeovnen vil afgive en behagelig varme i mange timer.
Drejesokkel
Til M Basic kan der også tilkøbes en drejesokkel.
Drejesoklen giver dig mulighed for at dreje din ovn i en række intervaller fra 90, 180 og hele 360 grader.
På den måde får du en helt unik oplevelse af ilden, lige meget hvor du og dine gæster er placeret i rummet.