Maestro 1 & 2 - Varmens nye elegante look

30-Aug-2018
Slankt designede Lotus Maestro brændeovne med både strålings- og lagringsvarme
Nu er den danske producent Lotus klar med de nye kvalitetsovne Maestro 1 og 2, der giver varme til boligen på to måder: Dels med strålingsvarme, når man tænder op og flammerne er på deres højeste bag glasset – dels med lagringsvarme fra ovnens stenbeklædning. Med en kapacitet på 6 kW opvarmer Maestro i fedtstensudgaven uden problemer et boligareal på 120 m2. Alene lagringsvarmen varer i op til 14 timer, og ovnene er A+ energimærkede.

Brændkammer med ren teknologi

Den høje varmeydelse skyldes foruden stenbeklædningen den specielle opbygning af brændkammeret med Clean Burn teknologien, der sikrer en ren og miljøvenlig forbrænding. Betjeningen er nem med trinvis kontrol af lufttilførslen – og det automatiske lukkesystem, hvor to magneter trækker lågen på plads. Lågen er af støbejern og fås i sort, grå eller med Magic glas på lågen.

Design når nye højder

Der er arbejdet målrettet med et slankt design, så Lotus Maestro 1 og 2 kan passe ind i alle moderne boligmiljøer. Vægten giver den timelange lagringsvarme, og med højder på 123 cm og 154 cm skjuler ovnenes formgivning, at de vejer 420 kg og 530 kg. Som en nyhed fås der bagefag til Maestro 2.
Som på alle andre Lotus ovne ydes der 10 års garanti. Maestro 1 og 2 fås i fedtsten eller i stentypen Indian Night og har energimærke A+.


Find mere information og nærmeste forhandler på www.lotusstoves.com